Herne Hill

We guarantee the highest quality workmanship in the construction industry, established in 20 years of experience

Herne hill

Client: Private
Year: 2020
Location: London

We would like to present another example of our exciting collaboration with architects and designers.
The brief of this South London project was to build an extension of a victorian house to meet the needs of a young and expanding family, which was to streamline the space and maximise the natural light and views to the backyard garden.

This was achieved by adding a glazed wall to the back of the house as well as a big amount of skylights allowing the sunlight in the house. The new addition involved positioning new plumbing, electrical installation and UFH running under the new timber flooring. To complete the look, the existing part was refurbished throughout while paying extra attention to the quirky details of the house’s architecture.

Other Projects

Other Projects